Hypericum for depression

Midler til traditionel medicin er yderst effektive og mindre bivirkninger sammenlignet med traditionelle lægemidler, især når det kommer til urteinfusioner. Lederen blandt lægeplanter er St. John's wort, hvis gode egenskaber stadig opdages af forskere over hele verden.

Hypericum som antidepressiv

Infusion af tørrede blomster af Hypericum perforatum eller almindelig godbid for mange sygdomme:

  • hjerte;
  • leveren;
  • mave;
  • kvindelige kønsorganer.

Nylige undersøgelser af de positive egenskaber ved denne plante har vist en god terapeutisk virkning ved behandling af depression, kronisk træthed og neurologiske lidelser. En sådan bred vifte af gavnlige virkninger er forbundet med den unikke sammensætning af tørrede blomster:

  • flavonoider;
  • tocopheroler (antioxidanter);
  • tanniner;
  • vitaminer (provitamin A, nikotinsyre, rutin, C-vitamin).

Blandt de vigtigste aktive ingredienser er azulen, quercetin, et vitaminkompleks, tocopheroler og flavonoider. På grund af denne sammensætning er den naturlige antidepressiva St. John's Wort blevet udbredt i medicin, selv som et folkemøde, er johannesørten blevet brugt i århundreder. En kraftig effekt på nervesystemet er tilvejebragt af den komplekse virkning af stoffer, der hver for sig eller i andre kombinationer ikke bringer sådanne terapeutiske fordele:

  • Azulene - et pigment og antioxidant populært i kosmetologi på grund af dets antiinflammatoriske regenererende egenskaber;
  • Quercetin-flavonoid, som er i stand til at trænge ind i enden af ​​nervefibrene, påvirker reguleringen af ​​receptorer, reducerer frigivelsen af ​​adrenalin, hvilket forårsager en beroligende og smertestillende virkning;
  • rutin er et vitamin, der har en gavnlig virkning på væggene i blodkar, styrker dem
  • nikotinsyre - essentielt for nervesystemet, hjertet;
  • Hypericin - et rødt pigment, der er i blomster af en lægeplante, har en psykostroopisk virkning på kroppen.

Hypericum præparater til depression

Alkohol, olie, vandinfusioner af Hypericum bruges mange århundreder siden til behandling af nervøse lidelser, søvnløshed, angst og depression. Nu på apotekets hylder kan du finde en masse lægemidler baseret på medicinske planter i form af tabletter, injektioner, dråber, pulvere og en blanding af te. Forøgelsen af ​​antallet af tabletter baseret på dette lægemiddelplante er ikke utilsigtet. Interessen for urtebaserede plantelægemidler inden for psykoterapi er steget som følge af:

  • en stigning i antallet af depressive tilstande blandt befolkningen;
  • høj terapeutisk effekt på grund af brugen af ​​lægemidler baseret på denne plante;
  • lave omkostninger til plantelægemidler
  • en lille procentdel af bivirkninger sammenlignet med syntetiske stoffer.

Populære navne på stoffer baseret på St. John's wort for depression som hovedkomponent:

  • Helarium Hypericum;
  • Doppelgerz Nervotonic;
  • Neyroplant;
  • Negrustin;
  • Deprim Forte.

Alle disse stoffer, undtagen Doppelgerts Nervotonic - disse er tabletter, der indeholder tørre ekstrakter. De fleste af de aktive bestanddele i ekstraktet er vandopløselige, og derfor anses alkoholholdige tinkturer mere effektivt. Tabletter, der indeholder et koncentreret tørt ekstrakt af et lægemiddelkrudt, ordineres i de indledende stadier af depression.

Hvordan man tager Hypericum i depression i sin naturlige form

En kur mod depression og søvnløshed kan fremstilles hjemme ved hjælp af følgende opskrifter:

  1. Te til søvnløshed. Valerian græs blandet med blomster af Hypericum og pebermynte i forholdet 1: 1: 1 (5 g), hæld 300 ml kogende vand, lad i 10 minutter. Tag i sengetid i to uger.
  2. Bouillon. Kamille og Hypericum blomster i en 1: 1 ratio blanding, hæld 500 ml vand, kog over lav varme, efter kogning - lad dem simre yderligere 10 minutter. Broth tage 50 ml en halv time før måltider ikke mere end 1 uge.
  3. Tinkturolie. 10 g Hypericum-blomster hæld 100 ml olivenolie og sæt på et mørkt, køligt sted i 40 dage. Det resulterende olieekstrakt tages oralt til 1 tsk før måltider i to uger.
  4. Tinkturen er olie-alkohol. Frisk græs eller Hypericum blomster 500 g hældes 0,5 liter hvidvin og 1 liter olie (mandel, oliven), insisterer 3 dage, derefter blandes inddampningen på et dampbad. Den resulterende olie er infunderet i flere uger, filtreret og tag 1 tsk i en tom mave i en måned.

Kontraindikationer

Ved anvendelse af Hypericum for depression skal du dog overveje tilstedeværelsen og bivirkningerne. Afkogningen af ​​denne urt skal omhyggeligt anvendes af mænd, da de aktive stoffer, som akkumuleres i kroppen i lang tid, kan påvirke potensen. Du kan ikke behandles med afkog og under graviditet. Du bør også undgå langvarig udsættelse for solen, da hypericin i sammensætningen af ​​medicinske blomster kombineret med udsættelse for UV-stråler kan forårsage hudpigmentering og fremkalde en grå stær.

video

anmeldelser

Han helbrede mange sygdomme i familien takket være dette vidunderlige græs. Jeg kæmpede med sin hjælp til søvnløshed, og barnet blev behandlet for forkølelse og ondt i halsen. Bøtter med kamille, calendula og alkohol tinktur på friske St. John's wort blomster hjalp.

Jeg læste meget om de gunstige egenskaber ved denne medicinske urt og besluttede at prøve det. Hun led af neurasthenisk syndrom, tog lette antidepressiva, men lykkedes kun at overvinde sygdommen ved hjælp af et naturligt antidepressiv middel baseret på Hypericum.

Zinaida, 53 år gammel

I hjemmet førstehjælpskasse er der altid St. John's wort olie, som hun lavede sig selv. Dette middel kan bruges til at behandle forbrændinger, sår og at drikke fra mavekramper og søvnforstyrrelser. Hvis du fremstiller denne medicin manuelt, behøver du ikke at besøge apoteket.

Over-the-counter depression stoffer

Historien om narkotika til depression, som sælges uden en læge recept, bør begynde med omtale af en af ​​de største misforståelser. Det er en hellig tro på, at præparater baseret på planteekstrakter er nyttige, fordi de er naturlige. Dette udtrykkes oftest i det faktum, at nogen siger: "Ingen grund til at forgifte dig selv med kemi! Dette er et naturligt produkt, derfor harmløst og effektivt. " Jeg vil gerne spørge: "Men hvad med Belena, Pale Grebe, Volcheyodnik?" De har også ret naturlig oprindelse, men de er meget giftige. Allerede forgifter de sig selv ikke noget arbejde. Derfor betyder det faktum, at vi har noget naturligt at gøre, ikke noget.

En anden tematisk misforståelse er den opfattelse, at når stoffer sælges uden recept, er de harmløse, og du kan eksperimentere som du vil. Derfor begynder folk at drikke en ting, så skift skift til en anden, og så lige så kraftigt fald. Og det er stadig halvt ulejlighed. Nogle øger doseringen... Igen, baseret på troen på, at en gang sælges i apoteker uden recept, er dette intet.

Der er ingen logik: På den ene side søger de efter noget effektivt, og på den anden side tror de, at det er endda muligt for børn, derfor er alt muligt for en voksen - medicinen er ret simpel. Som følge heraf forsøger de ikke engang at tænke på kompatibiliteten af ​​forskellige midler og anvendelsesordningen. Resultatet kan være meget beklageligt.

På eksemplet med Hypericum

Essensen af ​​disse "uhøjtidelige" stoffer kan vi forstå, hvis vi for eksempel tager noget som kan virke fuldstændig harmløst. Lad det være Hypericum piller til depression. Johannes Johannes, som det hedder i engelsktalende lande, er også kendt i Vesten. I USA opretter der på grund af kosttilskud, og i Europa og Rusland medicinske præparater. Samtidig blev de udsat for dybtgående undersøgelser kun i Australien, hvor repræsentanter for den farmakologiske regulator konkluderede, at Hypericum-baserede præparater ikke er så simple som du måske tror. De opdagede især stoffer, der ved deres egenskaber ligner dem, der er inkluderet i Prozac med aktivt stof kaldet fluoxetin. Bivirkninger af hypericum til depression giver også omtrent det samme. Blandt dem er:

  • alarm tilstand
  • risikoen for panikanfald
  • tab af koordination og svimmelhed;
  • kvalme;
  • mulige dråber i blodtryk.

Eksperter bemærkede, at de negative egenskaber ved behandling af depression med johannesurt ofte manifesteres, når de kombineres med andre lægemidler, hvilket tvivler på muligheden for at anvende Hypericum til depression som et ekstra middel, som det ofte er tilfældet. Udseendet på hylderne af de relevante lægemidler, for eksempel "Deprim", i et massesalg tyder på, at kontrolstrukturerne ikke betaler tilstrækkelig opmærksomhed på kosttilskud og andre lægemidler, der er lavet på basis af urter. Undersøges ikke i tilfælde af bivirkninger. For det første fordi folk selv sjældent korrelerer dem med harmløse midler. For det andet, fordi deres klager næsten aldrig går ud over mødrene hos den behandlende læge. Selvfølgelig kan han stærkt anbefale at stoppe med at tage bestemte lægemidler eller kosttilskud, men han vil ikke klage over de rette strukturer. Ikke kun her, men i Vesten.

Vi bemærker også, at uanset hvilken tilbagemelding jeg får fra St. John's wort, er det ikke fornuftigt at behandle med disse piller endog gennemsnitlig depression, for ikke at nævne klinisk. Det er bare ubrugeligt. Hvis vi taler om bipolar lidelse, vil johannesørten forværre maniske episoder.

Alt dette betyder ikke, at stofferne er helt ubrugelige eller skadelige. Det vigtigste er ikke at behandle dem i henhold til formlen "det kan og vil hjælpe, og hvis ikke, så bliver der ingen skade". Hvis du allerede har besluttet, at St. John's wort er nødvendig for depression, er det bedre at konsultere en læge for at tage dette middel. Dette er et andet vigtigt aspekt. Den blotte kendsgerning, at lægemidler sælges uden recept, udelukker ikke behovet for konsultationer med specialister.

Og hvad er der nøjagtigt frigivet og hvorfor det anvendes. Overvej listen over de mest populære...

Over-the-counter depression stoffer

Først og fremmest skal det bemærkes, at det frie salg ikke betyder, at alle kan ordinere lægemidler til sig selv uden nogen risiko. Aspirin er også på salg på det frie marked. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede var det moderigtigt for dem at blive forgiftet. Vi købte 100 pakker, drak og døde. Det var tilfældet med særligt agiterede repræsentanter for unge, og det er ikke klart fra hvem de kvindelige gymnasiestuderende, der blev gravide. Derfor, hvis du beslutter dig for at gøre uden en læge overhovedet, bliver du nødt til at påtage sig sin rolle. Først etablere tegn på depression og dens form. For at gøre dette kan du bruge skalaen Zang. Efter det, hvis hun viser, at du har depression, skal du vælge en af ​​stofferne og bruge det strengt i henhold til ordningen. Husk at hvis du drak pillerne i mere end 5 dage, kan du ikke straks opgive midlerne, og i alle tvivlsomme tilfælde skal du konsultere en specialist. Mens du tager et lægemiddel, prøv ikke at gøre det i kombination med andre. Ikke kun antidepressiva, men andre lægemidler generelt. Så ingen receptpligtige piller til depression...

"Lyudiomil"

Den aktive bestanddel af dette lægemiddel er Maprotilin eller 3-Methylaminopropyl. Fabrikanter anbefaler stoffet til behandling af alle former for depression, og mange af dem kommer bare op. Du kan endda acceptere, at der er en latent somatogen depression, men endogen, involutionær, psykogen på en liste ligner en migræne, hovedpine, smerte i hovedet og hovedpine syndrom. Tilsyneladende forsøger samlerne af den ledsagende dokumentation blot at angive lidt mere, for ikke at gå glip af.

Virkningen af ​​lægemidlet er en forbedring i humør, et fald i apati og et fald i hæmning. Bivirkninger omfatter kramper, takykardi og udsving i blodtrykket. Lægemidlet er kontraindiceret hos personer med nyresygdom, lever, prostata adenom og glaukom.

«Prozac» (Prozak)

Det aktive stofs medicinske navn er fluoxetin. Dette middel er effektivt til behandling af depression af enhver sværhedsgrad og kan ikke tilskrives den uskadelige. Stof tilhører gruppen af ​​selektive serotonin reuptake inhibitorer. Det har en kompleks anti-depressiv og stimulerende effekt. Derfor bør den ikke bruges af personer med psykomotorisk agitation, angstløs, årsagssygdom og lider af søvnløshed. Fluoxetin vil kun øge alle disse symptomer. Lægemidlet er imidlertid ordineret til bipolære lidelser, skizofreni og beslægtet psykose, bulimia nervosa, obsessive tilstande og under behandling af alkoholisme.

Kontraindikationer er omtrent det samme som for mange antidepressiva:

  • nyre- og leversygdom
  • prostata adenom;
  • blære sygdomme;
  • disponering for kramper og epilepsi
  • maniske tilstande;
  • ethanol eller anden medicinforgiftning;
  • graviditet og amning.

Bivirkninger kan opdeles i to hovedgrupper. Relateret til nervesystemet omfatter:

  • svimmelhed;
  • søvnforstyrrelse;
  • tab af koordinering
  • depersonalisation;
  • irritabilitet;
  • angst...

... og så mange andre manifestationer, der ofte er individuelle.

  • mulig tab af synsskarphed
  • nedsat appetit
  • tør mund
  • seksuel dysfunktion
  • allergiske reaktioner.

En liste over alle de problemer, der er forbundet med at tage Prozak, ville være ret stor. Dette alene tyder på, at stoffer til depression uden en læge recept er ingen joke. Deres brug i løbet af behandlingen skal være berettiget af graden af ​​depression. For eksempel kan gennemsnittet være sådan et ubehag, at en person ikke længere tænker på sex. I dette tilfælde er et midlertidigt fald i libido ikke kritisk for ham.

"Paxil"

Dette er handelsnavnet for paroxetin - et antidepressiv middel, der tilhører den samme gruppe som fluoxetin-selektive serotonin reuptake inhibitorer.

Advarsel! Dette lægemiddel sælges ikke officielt uden recept.

Kun erhvervelsen af ​​en svagere sertralinanalog er mulig. Hvorfor inkluderede vi det på den generelle liste? Fordi praksis viser - i nogle apoteker sælges paroxetin til nogen. Vores mål er ikke kampen mod afvigelser på det farmaceutiske marked. Vi advarer kun om, at paroxetin behandler depression af enhver art, herunder klinisk. For at behandle stoffet bør være meget forsigtig.

Han ordineres om nødvendigt helbredende:

  • alvorlige former for depression
  • alvorlige fobier, herunder sociale
  • angst og panikanfald;
  • mareridt;
  • tvangstanker.

Listen over bivirkninger er også meget imponerende og er cirka tre gange højere end Prozaks. Kun til aktiviteten i centralnervesystemet kan der tilsættes mere og depression. Hvordan så? Tross alt snakker vi om stoffer fra det... Faktum er, at denne afvigelse selv er meget vanskelig. For eksempel kan patienter med obsessiv-kompulsiv lidelse også opleve depression, men det er ikke tilfældet for nogen at være opmærksom på problemet. For dem er det vigtigste at slippe af med deres obsessive ideer. Paroxetin, sammen med kompleks terapi, vil hjælpe, og depression vil kun intensiveres på et tidspunkt. Men ingen betragter sin mulige manifestation som en grund til ikke at behandle syndromet selv.

Da kardiovaskulærsystemet kan fremkalde:

  • hypertension;
  • takykardi;
  • hypotension;
  • ortostatisk hypotension
  • bradykardi;
  • anæmi...

Dette er ikke en udtømmende liste, men vi håber, at vi allerede har vist situationens alvor og det faktum, at uden at høre en specialist om dette lægemiddel, er det bedre ikke at tænke.

Vigtigt aspekt af ansøgningen

Vores mål er ikke at oprette en liste over alle lægemidler og kosttilskud, der er passende at tage med depression. Nu vil vi røre ved et andet vigtigt aspekt. Fordelene vil blive endnu større... Husk at vi lever i tider med markedsøkonomi, hvilket betyder, at stofproducenter først og fremmest tænker på deres fordele, og så om alt andet.

Behandling af depression med over-the-counter piller er en proces, der ikke adskiller sig fra enhver medicinsk behandling. Det kan ikke kun være ubrugeligt, men også risikabelt. Derfor er det i de fleste tilfælde nødvendigt at konsultere specialister.

Ofte tildeler folk sig til absolut ikke, hvad de har brug for. Dette skyldes i vid udstrækning troværdigheden af ​​reklamematerialerne. For eksempel, fra depression, mange bruger stoffer, der er forbundet med den naturlige oprindelse af aktive stoffer. Fabrikanter angiver derimod i instruktionerne, der ledsager præparaterne, maksimalt psykiske lidelser for at øge deres målgruppe. Så, Novo-Passit, hvor der endda er en "beroligende" er skrevet på boksen, tilbydes også som antidepressiv, selv om det er mere beroligende.

Vi skal forstå, at standard behandling for depression omfatter to hovedfaser - fjernelse af patienten fra den mest alvorlige tilstand og systematisk psykoterapi. Det har til formål at ændre tankegang, adfærd, revision af livsstillinger. Ideelt set får en person mulighed for at finde en ny mening af liv og andre værdier. Hvis alt dette ikke sker, og patienten forbliver under de samme forhold, kan eventuelle antidepressiva kun give en midlertidig effekt. Dette gælder selv i tilfælde af endogent depression, som ikke har nogen klare og eksplicitte videnskabelige forklaringer.

Repræsentanter for mange religiøse tendenser ser årsagen til depression i, at en person lever et materielt liv, og hans åndelige behov viser sig at være utilfreds. Har ikke råd til nogen medicin.

Neuroleptic Forum - Psykiatriske konsultation online, anmeldelser af stoffer

tutsan

Olga58 26 feb 2015

Paraply, og disse 10 år? Hvordan gik de?

Zont 26 Feb 2015

Paraply, og disse 10 år? Hvordan gik de?

Ja elendig væk, for at være ærlig))

Nå gik jeg som den rigtige til lægen og håbede, at kemi ville være mere effektiv end "urter".

Selvfølgelig nægtede han urterne. Forgæves, sandsynligvis.

Jeg forsøgte (efter aftale) at tage alt eller næsten alt.

Måske var det kun fluoxetin. Og det faktum at omkring en måned er normal. Med undtagelse af dovenskab og manglende initiativ. Og yderligere forringelse. Der var ikke noget sådant dyr. På den beastede komfort var det

Sandsynligvis ved dette begyndte han at se på græsset igen.

Olga58 26 feb 2015

Tak for det ærlige svar. Hvad er diagnosen eller symptomerne?

Nu på ADah, trunks? Eller ingenting?

Jeg forstår - du har 2 mg hypericin om dagen?

Maximilian 26 feb 2015

Ja, komfort, det virker som han)

Olga58 26 feb 2015

Jeg drikker deprim forte 6 uger. Jeg vil ikke sige, at der er absolut trøst - alt kan ske, men generelt - mens jeg tror, ​​jeg skal drikke.

Jeg ved bare ikke - prøv at øge til 2 mg hypericin (2 caps. Forte) eller det giver ikke mening?

Olga58 27 feb 2015

En ny undersøgelse af Dr. E. U. Forbach fra en psykiatri og psykoterapi klinik i Darmstadt (Tyskland) antyder også, at højere doser af Hypericum (1.800 mg dagligt, det vil sige to gange normen) kan lindre patienten fra alvorlige form for depression, hvis den ikke ledsages af psykotiske symptomer eller hallucinationer. Øgede doser gav ikke bivirkninger i dette studie.

Det er dog endnu ikke klart hvilke kemikalier i sammensætningen af ​​denne plante, der forårsager en antidepressiv virkning, siger Dr. Kott. Hypericin, det røde pigment af en plante, hvis psykotrope egenskaber længe har været kendt, betragtes som den mest sandsynlige kandidat. Men nylige undersøgelser har vist, at hypericin virker som et antidepressivt middel, der er mindre effektivt end hele planteekstrakten. Dette antyder, at en kompleks blanding af forskellige stoffer i sammensætningen af ​​planten, herunder xanthoner og flavonoider, også er meget vigtig for den terapeutiske virkning af Hypericum.

En undersøgelse viste, at næsten halvdelen af ​​fordelene ved at tage Hypericum mærkes mellem fire og otte uger at tage. Dyrestudier viser også, at hypericin ophobes i hjernen, og dets antidepressive virkning er stigende. Nogle eksperter hævder, at det tager mindst seks uger for dette værktøj at begynde at være gavnligt.

St. John's wort hjælper ikke alle og er ikke altid så god som traditionelle antidepressiva. Generelle videnskabelige data tyder imidlertid på, at ca. 80 procent af patienterne tager det med at forbedre deres tilstand. Test viste, at tilstanden blev forbedret for at tage Hypericum hos 70-90 procent af patienterne, sammenlignet med 42-55 procent af patienterne - fra at tage placebo. En anden undersøgelse af 3250 patienter viste, at kun 15 procent af dem ikke reagerede.

kr4ftw0rk 27 feb 2015

Der er en god gennemgang af publikationer om helvede og andre gårdsejendomme hos Hypericum, selvfølgelig på engelsk. Meget voluminøs.

Et af de interessante bemærkninger - i flere papirer er koncentrationen af ​​hyperforin ikke mindre vigtig end hypericin. Og endnu vigtigere, selv om de vigtigste dyr-kosttilskud kommer med et slag på indholdet af hypericin, og kun et par mærker skriver ud koncentrationen af ​​hyperforin.

Forsøg på at få effekten først fra deprim-forte, så fra ikherb-ekstrakt lykkedes det ikke i deres tid. Nu laver jeg endnu et forsøg, nu i dobbelt dosering. Tilstand: evig depression, apati og asteni.

Zont 27 Feb 2015

Tak for det ærlige svar. Hvad er diagnosen eller symptomerne?

Nu på ADah, trunks? Eller ingenting?

Jeg forstår - du har 2 mg hypericin om dagen?

Diagnosen? Mest interessant. Spurgte lægerne, noget mødte som svar. Han spurgte direkte, om der var en "stor" psykiatri, de sagde nej. Jeg kiggede på kortet, noget som "astenisk-depressiv s-ma." Beroliget)

At dømme af det faktum, at de rådede til at hvile på nootropics og stofskifte, sandsynligvis er sandheden udmattelse.

Det sidste kursus var monoterapi med fluoxetin. Jeg tilføjede afobazole der.. Nå og nootropics. Primært picamilon, vekslet med store doser piracetam.

Han respekterede også Phenibut, men i 2 uger, ikke mere, fordi han havde "udåndet" under længere kurser. En syre i munden og alting.

Om natten, undertiden en fjerdedel eller ½ chlorprothixen (jeg kan ikke huske fra hvilken dosis). Ikke den bedste sovende pille, men i hvert fald drømmen var. I stedet falder i søvn. Yderligere var det "revet". Nå, det brød.

Men tal om Johannesjorden, ja.

Jeg kan ikke huske hvad var dosen af ​​hyperecin. Det lader til, at han i de år regner med mængden af ​​tørstof eller noget. Og det syntes mig, at der var flere af ham i Helarium.

Jeg husker ikke at blande det med noget. Nok på en eller anden måde.

Måske vil vi flytte til "græsset"? Og så er emnet bredt)

Zont 27 Feb 2015

Generelt, et imponerende resultat!

Olga58 27 feb 2015

Der er en god gennemgang af publikationer om helvede og andre gårdsejendomme hos Hypericum, selvfølgelig på engelsk. Meget voluminøs.

Et af de interessante bemærkninger - i flere papirer er koncentrationen af ​​hyperforin ikke mindre vigtig end hypericin. Og endnu vigtigere, selv om de vigtigste dyr-kosttilskud kommer med et slag på indholdet af hypericin, og kun et par mærker skriver ud koncentrationen af ​​hyperforin.

Forsøg på at få effekten først fra deprim-forte, så fra ikherb-ekstrakt lykkedes det ikke i deres tid. Nu laver jeg endnu et forsøg, nu i dobbelt dosering. Tilstand: evig depression, apati og asteni.

I går købte jeg deprime forte og lagde mærke til i vinduet, der er sådan en johannesurt

Jeg kender virksomheden, fordi placeret i vores by

Vejledningen angav ikke, hvor meget der er indeholdt i mg,

det var kun skrevet, at behandlingsmetoden er mere sparsom, end når de gør tinktur eller koncentrere sig (jeg kan ikke huske bogstaveligt)

Jeg forstod, at der kun var græs i tabletter og blev også nævnt om hyperforin.

Kemisk sammensætning: Råvarer indeholder flavonoider (den ledende gruppe af ALS) (ca. 1,8-2,0%), blandt hvilke flavonols hyperosid (3-0-galactosid quercetin) (ca. 1%) og rutin dominerer. Blandt flavonoider og andre velkendte quercetin glycosider (quercitrin, isoquercitrin) og apigenin (3,8-og 31,8-basapigenin og amentoflavon, leucoanthocyanins, myricetin. Hyperosid bidrager væsentligt til den antidepressive virkning af Hypericum præparater. Den anden gruppe er repræsenteret ALS anatsenprizvodnymi (hypericin, psevlogiperitsin), som også bidrager til den antidepressive effekt og forårsager antivirale, baktericide og fotosensibiliserende egenskaber. Tanniner, en kondenseret natur ode (indhold når 10%), der forårsager astringerende præparater. Nogle forskere som aktive bestanddele kaldes også phloroglucinol (hyperforin), hvor der er en formodning om, at netop dette stof fører til antidepressive egenskaber af perikum-præparater. Yderligere beslægtede stoffer interesse ksantoligany afgrænser anticanceregenskaber Hypericum græs indeholder også phenylpropanoider (koffein, chlorogene syrer), shikiminsyre, coumariner, æterisk olie (ca. 0,1-0,3%), caroten Ides, C-vitamin, harpiksholdigt stof. På grund af mangfoldigheden af ​​ALS kemiske natur og kompleksiteten af ​​den kemiske sammensætning af urt Johannesjurt generelt er det ikke altid muligt at tydeliggøre visse stoffers bidrag til biologisk aktivitet. Behandling herb Hypericum planter i gruppe indeholdende flavonoider, også diskutabel som lige det kan tilskrives planter indeholdende antratsenproizvodnye, men prioriteres på grund af den nuværende fremgangsmåde til standardisering af råmaterialer nemlig flavonoider.

Lægeplanter Hypericum - review

Nødhjælp med milt og depression. Mine resultater og observationer

Hvis du betragter depression for at være et indfald, risikerer du at få et uflatterende kompliment til en ignoramus))) Selvfølgelig er der dem, der simpelthen "slår ned" til depression, men det reducerer ikke alvorligheden af ​​problemet. Jeg er kendt for depression i lang tid, og jeg formoder, at det næppe er muligt at sparke hende ud én gang for alle.

Dem, der mødte denne kedelige dame, tror jeg, skulle være interesseret i min anmeldelse.

"Fra den terapeutiske protokol"

Så på grund af denne tendens til depressive tilstande, fra tid til anden og mere specifikt fra maj til september, drikker jeg gennem noget til oplysning af hjernen:

  • Nå, for eksempel, en kemotisk sådan som Elycea eller dens analog af Escite. Alle navne er feminine.
  • Eller herbal, som dette eller dette
  • Og selvfølgelig sådanne vitaminer.
  • Alt dette udnævner jeg ikke mig selv, men selvfølgelig min yndlingsdoktor. Hvordan det sker sker jeg her

Af mine fund

Mens jeg stadig læser bøgerne fra Dr. Kurpatov, huskede jeg, at St. John's wort slår ikke kun dyr, men også depression. I betragtning af den ret svage effekt af urtebehandling i fortiden, tog jeg ikke dette alvorligt.

Selvom. som smart internet siger:

Talrige undersøgelser har bekræftet Hypericums høje og mere vedholdende virkning til behandling af depressive lidelser i sammenligning med virkningerne af traditionelle antidepressiva med syntetisk oprindelse.

Imidlertid kom en sådan periode i mit liv, at lægen var langt væk, det var jo dyrt at købe kosttilskud, men jeg måtte fortsætte med at leve på en eller anden måde. Og var det ikke, jeg gik til jægeren.

Fra min erfaring med Hypericum

Hvad kan jeg sige. St. John's Wort, denne ting! Nej, så - DING! ))))

En "men"! Det viste sig, at apoteket St. John's wort har et ynkeligt udseende og en relativt svag virkning. Jeg indså det her, da min omsorgsfulde mor samlede mig en St. John's wort med mine egne hænder. Jeg holder den i en kludpose. Her er en billedlig samling.

Hypericum jeg brygger vilkårligt. Jeg laver ikke vandbad og tager så meget græs som min sjæl kræver - nogle gange en spiseskefuld, nogle gange to, og nogle gange en håndfuld (så er den helt tæt) og hæld kogende vand om et glas. Så pakker jeg det godt op og insisterer, jo længere jo bedre.

Efter dampning får vi bare en sådan blomstersammensætning.

Og sådan en rig infusion

Det er normalt tilrådeligt at tage johannesurt i små portioner. Jeg fortynder en lille mængde infusion med kogt vand og drikker det som te for at forbedre dets smagsegenskaber (det er bittert og viskøst).

  • Hvis du havde tid til at lægge mærke til, hvordan skyerne samles i dit sind (den depressive vil forstå mig), så er en øjeblikkelig modtagelse af infusionen i stand til at bringe dig tilbage til livet på samme dag.
  • Hvis overset, så gør dig klar til at vente på resultaterne måske en uge

I mit tilfælde hjælper Hypericum også maven. I deprimerede organer er fordøjelseskanalen altid under angreb. Sådan er den universelle ukrudt.

Det ville ikke være trist, men johannesørten har kontraindikationer:

Graviditet og amning

Tager mange syntetiske antidepressiva

Oral antikonceptionsbrug

Alvorlig psykisk sygdom

Børn i alderen - op til 12 år.

Nå, mere end en måned at tage det er uønsket, så at toksiner ikke akkumuleres.

Jeg mener således, at johannesørten bør være i førstehjælpskassen til enhver, der er tilbøjelig til depression, så hjælpen ville være virkelig presserende og effektiv. Det er også en vej ud, hvis det til tider drikker hypericum som te. Dette vil tjene som en del forebyggelse.

Hvordan man bruger johannesurt med depressive lidelser

Hypericum er en af ​​de mest populære urter i traditionel medicin. At han er kendt som en plante fra 99 lidelser. Det bruges som et middel siden oldtiden. De gamle healere nævner det i deres skrifter: Avicenna, Hippocrates, Galen. Det bruges til behandling af lever og galdeveje, mave-tarmkanalen, forkølelse, hovedpine, for at fjerne den ubehagelige lugt fra munden.

Hypericum planteekstrakt bruges til purulente sår, alvorlige forbrændinger, akut katarre i luftvejene, med phlegmon, abscess, mastitis. Brug det som en komponent til naturlægemidler. Derudover er det også kendt som et effektivt middel til at lindre depressive lidelser. Bemærk, at det kun kan anvendes i tilfælde af milde og moderate depressive tilstande.

På grund af sine egenskaber modtog han i folket flere navne, der hver især karakteriserer sin mirakuløse kraft. De kalder det "den kongelige scepter", en gren, et rødt græs, tapper blod, magisk græs, syv blod. Han er også kendt under navnet "Ivanovo græs", som er forbundet med dagen for begyndelsen af ​​sin blomstring på Ivanovs dag.

Hypericum i naturen

Du kan finde den på ledige partier, enge, bjælker, langs marker, på skovkanter osv. Specifikke lyse gule små blomster opsamlet i panikulære blomsterstande og en let tærte, men behagelig lugt gør det muligt at bestemme det. Det blomstrer hele sommeren - i juni-august. I denne periode anbefales det at samle det. Som et terapeutisk råmateriale opsamles de øverste blomstrende dele sammen med stammen, ca. 25-30 centimeter lang.

Hos dyr kan det forårsage alvorlig forgiftning. Derfor blev planten kaldet St. John's wort. Heste, kvæg og kvæg har særlig følsomhed over for anlægget. Mest af alt virker det som en forgiftningsmiddel på ung hvid dragt.

Anvendelse af hypericum til depression

Mere end 4 tusind år bruges St. John's wort af læger til at reducere angst og korrekte søvnforstyrrelser. Galen og Hippokrates, og Paracelsus brugte det til neuralgi og sindssyge. Det blev først anvendt som et antidepressiv middel af Nichols Culpeper, en herbalist og astrolog, i 1652. Med fremkomsten af ​​farmaceutiske antidepressiva blev St John's wort for depression foreskrevet som en hjælp. Han fik den største popularitet som et psykotropt lægemiddel fra europæiske læger.

Undersøgelser af egenskaberne af Hypericum viste, at komponenterne - hypericin og hyperforin, som er en del af planten, har en positiv effekt på normaliseringen af ​​centralnervesystemet. Forskere i undersøgelsen af ​​plantekvaliteten fandt ud af, at det ikke er ringere for effektiviteten af ​​standard antidepressiva, der anvendes til behandling af mild og moderat depression. Dog bemærker de, at planten som antidepressiv middel kun har ringe betydning for behandling af klinisk depression.

I praksis med at behandle depressive lidelser kan man ifølge St. Georgs anmeldelser imidlertid anbefale Johannesjurt som et alternativ til at erstatte receptpligtige antidepressiva til behandling af milde former for depressiv lidelse, som kan købes uden recept og ikke mindst til en lavere pris.

Der er dog en række udtalelser fra specialister inden for psykiatrien, som mener, at Hypericums egenskaber som antidepressiv er for overdrevne.

Anbefalinger til brug

På trods af at Johannesjurt er et sikkert lægemiddelplante, anbefales det at tage det i begrænsede mængder. I øjeblikket kan lægerne ikke nævne den mest effektive og sikre dosis af et lægemiddelplante ved behandling af depression for forskellige kategorier af patienter. Men på baggrund af resultaterne af videnskabelig forskning formulerede eksperterne de vigtigste anbefalinger til at tage denne plante til dem, der lider af depression.

Ifølge deres data, i depressive tilstande anbefales det at tage 300 mg planteekstrakt tre gange om dagen. Ved beregning af denne dosis blev lægerne styret af viden om indholdet af en komponent som hypericin i et standardiseret ekstrakt. Ved den angivne dosis blev dets tilstedeværelse bemærket til at være 0,3%.

Folkerecept til depression med johannesurt

Ved behandling af depressive tilstande anvendes decoktioner og tinkturer fremstillet på basis af Hypericum fra tørrede blomsterplanter og blade af planten.

Opskrift 1. Hypericum te til depression

Til forberedelsen af ​​drikkevaren skal der være to teskefulde tørblandinger af Hypericum, som hældes 200 ml. kogende vand. Te er fuld frisk to gange om dagen, om morgenen og om aftenen. Før brug skal du insistere på te i 10 minutter. For at opnå et terapeutisk resultat skal te være fuld i 2-3 måneder.
Påbegyndelsen af ​​den antidepressive virkning af te er mulig ikke tidligere end i 3-4 uger.

Opskrift 2. Infusion til depression

Til fremstilling af infusion baseret på Hypericum skal 10 g tørrede planter og 250 ml. kogende vand. Hypericum hældte den angivne mængde kogende vand og insisterer i en halv time. Du kan drikke denne infusion op til 6 gange om dagen en spiseskefuld. Tag det strengt efter måltiderne.

Lægemidlet, der er fremstillet ifølge denne opskrift, hjælper ikke kun med behandling af depressive lidelser, men også i blærebetændelse, mave og tarmsmerter, betændelse i appendages, hvidt hår, lever og blære sygdomme, diarré, nyresten, reumatisme, hovedpine, colitis og ufrivillig vandladning hos børn. Desuden er denne infusion også effektiv som et antihelminthisk og hæmostatisk middel.

Opskrift 3. Hypericum tinktur for at forbedre humøret

For at forberede tinkturen skal du bruge: 0,5 liter vodka og 15 g tørret St. John's wort. Vegetabilske blandingen hældes med vodka og insisterede i to uger på et mørkt sted. Efter afslutningen af ​​denne periode filtreres tinkturen og tages tre gange om dagen i en mængde på 30 dråber, vaskes ned med vand.

Det samme værktøj kan bruges til at skylle munden for at slippe af med ubehagelige lugte. I dette tilfælde hældes de samme 30 dråber af lægemidlet 100 ml. vand.

Opskrift 4. Hypericum decoction for at slippe af med angst

Broth fremstilles fra 300 ml. vand og to kunst. skeer af tørt Hypericum. Tørre råmaterialer hældes med vand og opvarmes i et vandbad, koges i 25 minutter. Efter justering til det oprindelige volumen ved tilsætning af kogt vand. Drikke dette værktøj er nødvendigt tre gange om dagen til den tredje del af et glas efter et måltid. Efter 3 måneders behandling ved hjælp af denne bouillon bliver der ikke spor af følelsen af ​​angst.

Opskrift 5. Hypericum pulver til søvnløshed

Ofte lider en depressiv tilstand ledsaget af søvnforstyrrelser. Hypericum pulver, som sælges i apotekskæder, vil hjælpe med at slippe af med dem.

I sådanne tilfælde anbefales det 2-4 gram pulver pr. Dag, opdelt i tre doser. Virkningen af ​​behandling med vegetabilsk pulver vil fremkomme efter en måned med daglig brug.

Hypericum antidepressiva

Hypericums psykotrope egenskaber blev ikke efterladt af apotekerne. Moderne apotekskæder tilbyder et udvalg af urte-antidepressiva baseret på Hypericum.

Det menes at disse lægemidler er udstyret med en unik kombination af sikkerhed og effekt, da de ikke har så mange bivirkninger som syntetiske stoffer. Desuden tillader deres sikkerhed anvendelsen af ​​disse midler til behandling af depression hos gravide kvinder, ældre patienter og personer med svækkede immunsystemer. En anden fordel ved sådanne værktøjer er, at de er godkendt til brug af personer, hvis arbejde indebærer at arbejde i farlige områder og køre biler.

Bivirkninger

St. John's wort er en af ​​de sikreste naturlægemidler, det samme gælder for urte-antidepressiva fremstillet af det. Imidlertid kan modtagelsen i nogle tilfælde ledsages af en række bivirkninger, herunder:

  • svimmelhed,
  • diarré,
  • øget følsomhed over for sollys
  • tør mund
  • hududslæt,
  • kvalme,
  • øget træthed.

Når du bruger midler på basis af Hypericum, skal du huske at det ikke anbefales, når du tager det med:

  • andre antidepressiva
  • lægemidler, der anvendes til behandling af HIV-infektion;
  • warfarin;
  • medicin bruges til at forhindre graft afvisning.
St. John's wort og produkter baseret på det anbefales ikke til brug under graviditet, personer med nedsat immunforsvar og børn.

Hypericum reducerer effektiviteten af ​​visse lægemidler. Blandt dem, præventionsmidler og lægemidler, der ordineres til behandling af hjerte-kar-sygdomme. Det anbefales ikke at bruge Hypericum i svære former for depressiv lidelse på grund af dets ineffektivitet.

På trods af Hypericums uskyld anbefales ikke selvbehandling af depressiv lidelse. Kun en kvalificeret specialist kan ordinere behandling, der er passende for patientens tilstand og beregne dosis, selvom det er vegetabilsk, men alligevel samme medicin.

Hypericum ekstrakt er sammenlignelig med antidepressiva for effektivitet og sikkerhed

Sammenlignet med antidepressiva (sioz) er Hypericum ekstrakt lige så effektiv og har en højere sikkerhed ved behandling af patienter med depression og er særligt velegnet til mild og moderat depression.

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen (2001-rapporten) lider omkring en ud af ti mennesker i verden af ​​depression, og depression bliver den næsthøjeste sygdom efter hjertesygdomme i 2020.

Billedet af forekomsten af ​​depression efter land er som følger:

  • 5% -6% i Kina,
  • 15,4% i USA
  • 27% - i Europa,
  • 20-30% i Den Russiske Føderation.

Depression er en sygdom.

  • med en lang behandlingsperiode
  • lav effektivitet af stoffer
  • og høj recidiveringsrate.

En almindeligt citeret amerikansk FDA-metaanalyse, som har studeret registrerede kliniske forsøg, har vist, at virkningerne af antidepressiva kun i sammenligning med placebo bliver klinisk signifikante hos patienter med meget alvorlig depression. (Kirsch I, 2008). Disse resultater viser, hvordan eksperter ser effektiviteten af ​​antidepressiva.

Forskere fra New Zealand og Det Forenede Kongerige analyserede effektiviteten af ​​antidepressiva og deres bivirkninger baseret på feedback fra brugere af antidepressiva for at få et komplet billede. De offentliggjorde deres forskningsdata i juni 2016. Og det var allerede et kig på antidepressiva gennem patientens øjne, indefra.

Langtidsbehandling mod antidepressiv behandling vokser hurtigt, men der er ikke meget kendt om patienters erfaringer og meninger om denne form for behandling. I denne undersøgelse blev patienternes meninger og deres erfaring med langtidsbehandling mod antidepressiv behandling analyseret (med varighed af depression fra 3 til 15 år. Følgende indikatorer blev analyseret:

  • niveauer af depression (før og når der anvendes antidepressiva)
  • livskvalitet
  • bivirkninger.

De fleste patienter (89,4%) rapporterede, at antidepressiva reducerede deres symptomer på depression, selvom 30% rapporterede alvorlige vanskeligheder med antidepressiv behandling.

Almindelige bivirkninger af antidepressiv behandling var:

  • aflysning af behandlingseffekter (73,5%),
  • seksuelle problemer (71,8%),
  • vægtforøgelse (65,3%).

Patienter noterede sig almindelige negative følelsesmæssige virkninger af lægemiddelbehandling:

  • følelsesmæssig følelsesløshed (64,5%)
  • afhængighed (43%).

De fleste patienter var tilfredse med fordelene ved antidepressiv behandling, men mange var bekymrede over de skadelige virkninger af behandlingen. Nogle patienter noterede sig behovet for at få yderligere oplysninger om langsigtede risici og ønskede at modtage mere information og støtte på tidspunktet for seponering af behandlingen.

Fluoxetin, paroxetin, sertralin, citalopram, escitalopram, fluvoxamin anvendes oftest til behandling af depression, selektive serotonin reuptake inhibitorer (siocer). Disse antidepressiva kan imidlertid forårsage mange bivirkninger, såsom kvalme, søvnløshed og seksuel dysfunktion.

38% af patienterne med langvarig brug af Sioz har oplevet mindst en bivirkning: seksuel dysfunktion, døsighed og vægtøgning er de mest almindelige.

I den henseende er der behov for at finde sikrere eller mere effektive metoder til at hjælpe patienter med depression. Og sådan medicin kan være almindeligt kendt St. John's wort.

I århundreder er det blevet brugt i traditionel medicin til behandling af en række sygdomme:

I de senere år er dets medicinske antidepressive egenskaber blevet omhyggeligt undersøgt.

Hypericum ekstrakt er blevet brugt til at behandle depression i over 100 år i Tyskland. Den signifikante virkning og sikkerhed af Hypericum-ekstrakt er blevet demonstreret i dyreforsøg og i kliniske forsøg hos mennesker med dets tyske forsvindighed.

Behandlingseffektivitet og sikkerhedsresultater blev målt ved hjælp af Hamiltons samlede vurderingskala til vurdering af depression og sammenlignet resultatet mellem basislinje og endepunkt.

Resultaterne af effektiviteten af ​​Hypericum ekstrakt viste:

  • Hypericumekstrakt reducerede symptomerne på depression med mere end 50% (når de blev behandlet med antidepressiva 30% -50%),
  • hyppigheden af ​​at opnå remission var over 75% (med antidepressiv behandling 15% -40%).

Sikkerheden ved behandling med Hypericum-ekstrakt sammenlignet med antidepressiva (sioz):

Som det fremgår af kliniske undersøgelser af bivirkninger ved behandling med St. John's wort-ekstrakt, blev signifikant mindre observeret end i SSRI-gruppen.

En meta-analyse (Rahimi R., 2009) af 13 randomiserede, placebokontrollerede kliniske forsøg, der blev offentliggjort fra 1966 til 2008, viste, at St. John's wort-ekstrakt var sammenligneligt med Sioz i effektivitet og sikkerhed.

Den sidste meta-analyse omfattede yderligere 27 undersøgelser siden 2008, der involverede 3.126 patienter med depression. Undersøgelser har vist, at resultaterne af undersøgelsen er i overensstemmelse med resultaterne af R. Rahimi ((Rahimi R., 2009) og St. John's wort-ekstrakt var sammenlignelig med behandlingen med sioz-lægemidler til effektivitet, herunder klinisk respons og remission, og reducerer derfor symptomerne på depression i den samlede bedømmelse Hamilton skala. I modsætning til undersøgelsen (Rahimi R., 2009) har nye kliniske undersøgelser vist, at St. John's wort-ekstrakt har en lavere forekomst af bivirkninger sammenlignet med selektive serotonin reuptake inhibitorer (sioz). Disse data viser Sammenlignet med antidepressiva (sioz) er Hypericum-ekstrakt lige så effektivt, men det har en højere sikkerhed ved behandling af patienter med depression.

Hypericum ekstrakt perforeret i doser på 600 mg / dag (en gang om dagen) eller 1200 mg / dag (600 mg to gange om dagen) blev anset for at være sikker og mere effektiv til behandling af mild eller moderat depression.

I øjeblikket produceres Hypericum ekstrakt af tilstrækkelig høj kvalitet og består udelukkende af rene urte-antidepressiva.

Det hæmmer i høj grad optagelsen af ​​serotonin, norepinephrin og dopamin; det undertrykker også membranadrenerge presynaptiske virkninger på receptordensitet og reducerer bindingen af ​​neurotransmittere til de membranadrenerge presynaptiske receptorer, hvorved deres koncentration øges i det synaptiske hul, efterligner virkningen af ​​antidepressiva (Trivedi MH, 2007).

St John's wort kan forårsage milde bivirkninger hos 1-3% af patienterne, såsom lejlighedsvis tør mund og forstoppelse, men det forårsager ikke hukommelsessvigt, hvilket er et klart plus for ældre patienter.

Et lille antal undersøgelser har vist, at Hypericum ekstrakt er bedre end placebo til behandling af unge med moderat og alvorlig depression (Simeon J, 2005).

Selvom johannesurt er blevet anvendt som et plantelægemiddel til depression i mange år, især i Tyskland og andre europæiske lande, er dens effektivitet stadig kontroversiel. Den seneste meta-analyse af 27 undersøgelser, der involverer 3.126 patienter med depression, udgør stadig den mest omfattende analyse af kliniske undersøgelser af effektiviteten af ​​behandling med Hypericum-ekstrakt til depression.

På grund af de lave omkostninger ved behandling med Hypericum-ekstrakt sammenlignet med Sioz, kan dets signifikante virkning og gunstige sikkerhedsprofil være at foretrække ved behandling af depression.

Nylige undersøgelser af isolerede forbindelser Hypericum demonstrerede sine vigtige neuroprotective evner med rigelige muligheder.

Farmakologisk aktivitet af Hypericum perforatum varieret. Det har følgende dokumenterede egenskaber:

  • antimikrobielle,
  • antivirale,
  • anti-tumor,
  • antiinflammatorisk,
  • sårheling
  • antioxidant.

Af stor interesse for forskere er betydelige antioxidantegenskaber af ekstraktet af Hypericum (Heim et al., 2002). De indsamlede data viser den beskyttende virkning af Hypericum perforatum og nogle af dets vigtigste neurotoksiske forbindelser. Det antages, at dette vil tillade gavnlige virkninger på neurodegenerative lidelser som Alzheimers sygdom og Parkinsons sygdom.

Hypericum for depression

Mange gange hørte jeg, at Johannesjurt er en stor hjælp som et folkemiddel til at klare depressionen. Det eneste jeg ikke forstår, er hvordan man tager det eller skal jeg købe nogle essentielle olier fremstillet af Hypericum? Hvem så behandlet depression ved hjælp af Hypericum - fortæl mig opskriften!

Du kan lave afkog eller te. Det anbefales ikke at tage det ved forhøjet tryk. Men med en jæger depression kan ikke helbredes, er det som en hjælp. Vi har stadig brug for hjælp fra en psykoterapeut, og i alvorlige tilfælde, et stof.

Te fra Hypericum alene vil ikke give den ønskede effekt i depression, som afkogning af en blanding af kamille med calendula og infusion af Hypericum på alkohol. Og infusionen af ​​Hypericum tilsættes i en lille mængde: 1-1,5 spiseskefulde af et decoktionsglas. Dette middel bruges også til søvnløshed.

Der anvendes plader til behandling. Alt som i almindelige urter. Tørret, lavet tinktur, så, hvis det er nødvendigt, tage. Du kan male og i form af pulver og 3 gram 3 gange om dagen.

Hypericum fjerner angstangreb og normaliserer søvn snarere end helbreder depression. Ved behandling af depression er det kun en hjælpekomponent, fordi det ikke tillader serotonin, lykkens hormon at forsvinde fra cellerne. Drikke te - 2 teskefulde pr. Kop kogende vand. 10 minutter at insistere.

Selvfølgelig kan St. John's Wort kurere mild og moderat depression. Der er næsten ingen bivirkninger, men jeg foretrækker at behandle depression med morgenkørsler og chokolade, som indeholder en masse serotonin.

St. John's Wort er et effektivt lægemiddelplante, men det hjælper ikke med at slippe af med depression. Du kan få en infusion af hypericum og tage det 2-3 gange om dagen, men depression skal behandles grundigt og uden hjælp fra en kvalificeret læge er nødvendig.

Der er stoffer baseret på ekstraktet af Hypericum. Jeg tror, ​​at dette er den mest effektive mulighed for Hypericum som antidepressiv.

Depression er en alvorlig psykologisk tilstand. På en eller anden måde vil du ikke kunne helbrede hende, du har brug for hjælp fra en specialist. Men hvis det kun handler om interseasonal distemper, som ofte er resultatet af beriberi, så vil denne urt hjælpe med at støtte kroppen lidt.

St. John's wort vil hjælpe i komplekset... Når depression anbefales at besøge nye steder, oftere gå, spis chokolade, start et nyt forhold, gå til en psykolog.

Lad os kalde ting ved deres rigtige navne. Hvis en person er deprimeret, vil han ikke kunne bryde te fra Hypericum, han trækker vejret gennem tiden. Depression er en alvorlig sygdom. Hvis det er, så kun en seriøs behandling. Men hvis du har et dårligt humør, vil te fra Hypericum, og helst med cookies, øge din ånd.

Hypericum er en meget nyttig urt og hvis du ikke vil opleve en depressiv tilstand, så drikker du ofte te med denne urt. Jeg drikker te med en jomfru to gange om dagen, morgen og aften. Om morgenen vil han opmuntre dig godt, og om aftenen vil han sikre dig en god søvn. To teskefulde tørblanding af Hypericum hæld et glas kogende vand og lad i 10 minutter. Især godt at drikke denne te i efteråret og foråret.

Tag et decoction af Hypericum, måske har det en beroligende effekt, men hvis du ikke føler forbedringen i staten, så konsulter en læge.

Såg afkog af Hypericum. En halv time på et vandbad opvarmede en afkok, bestående af 2 spiseskefulde Hypericum og et glas kogende vand. Tog 3 gange om dagen for en tredje kop. Varigheden af ​​behandlingen er 3 uger, så skal du tage en pause og om nødvendigt gentage kurset.

Jeg ved, at de gør afkog af hypericum, nogen foretrækker infusion. Men med en jæger kan du næppe overvinde depression, det er bedre at kontakte en specialist.

I forskellige former accepterer. Den nemmeste måde at købe piller på, fordi på basis af Hypericum gør piller til at forbedre humøret. Effektiviteten er kontroversiel. Du kan også tørre og foretage en infusion: hæld kogende vand, så insistere op til en time, belastning og drik en halv kop. Antallet og hyppigheden af ​​indtag afhænger af mange faktorer, herunder kvaliteten af ​​råmaterialerne, sværhedsgraden af ​​sygdommens forløb og så videre. På dette emne er der detaljerede artikler. Den gennemsnitlige mulighed - en halv kop 3 gange om dagen.

Man må huske på, at i det mindste nogle resultater af resultaterne er det nødvendigt at tage en måned eller mere. Ja, de siger mere, det er bedre ikke at solbade, når du spiser.

Hvordan blev jeg ordineret en beroligende te. I sammensætningen var Melissa, St. John's wort, motherwort og dogrose. Te var i poser, det var nødvendigt at blot brygge det. Effekten var fantastisk. Sov fra denne te stor. Men denne te blev ordineret som en ekstra agent til den vigtigste behandling.

I vores landhus jeg indsamlet johannesørten selv, tørrede den og bryggede den så som te. Så to gange om dagen, vellydt.

Hypericum græs fra hundrede sygdomme, i det mindste så siger internettet og litteraturen. Fra depression? Jeg tvivler på det... Men det kan endda være af fordøjelsessygdomme - det hjælper mig i det mindste. Kun meget og ofte johannesørten kan ikke drikke, fordi det er giftigt.

Hypericum brygger perfekt te, som forbedrer søvn og normaliserer nervesystemet. Og for at eliminere depression, har vi også brug for positive følelser, det er værd at besøge udstillinger, gå på udflugt eller grill med venner, og under en dyb og langvarig depression er det ikke en synd at konsultere en specialist.

Hvis du har en blues, kan johannesørten bruges som te eller tilberede en afkogning. Vel hjælper mod kronisk træthed, kan bruges til søvnløshed. Men urter er ikke helt harmløse, kontraindikationer skal tages i betragtning. Du kan ikke behandles med St. John's wort pregnant, kan forårsage pigmentering. Hvis du køber på et apotek, skal du først læse instruktionerne.

Jeg købte stoffer på basis af Hypericum og så måned. Det hjalp mig. Jeg kan ikke huske det nøjagtige navn, men det virker som om Negrustin hedder. Jeg så det på et almindeligt apotek og købte flere pakker. For prisen er ikke dyrt.

Selvfølgelig kan man ikke beskæftige sig med depression i kampen mod depression, man skal tage alt i komplekset. Jeg mener at engagere sig i aktiv sport, gå, gå og drikke hypericum for natten.

St. John's wort, som det længe har været bemærket, hjælper virkelig med depression og angst, det kan tages i form af simpel te, men det anbefales ikke at drikke det i lang tid, du bør tage pauser, da det kan øge trykket, når det tages regelmæssigt. Det vil sige at drikke dyre te i omkring en uge, og derefter tage en pause i flere dage, hvor du kan drikke andre beroligende urter, såsom citronmelisse eller morwort.

Hypericum fra depression som en død poultice. Der er selvfølgelig beroligende tinkturer, urte samlinger - men depression er en mental lidelse, og kun en kompetent specialist på dette område vil hjælpe her.

Apoteker sælger medicin på basis af Hypericum, kaldet "Negrustin", men de kan ikke helbrede depression. Kun specialist og omfattende behandling kan løse problemet.

En enkelt jæger kan ikke helbrede depression. Først skal du finde ud af hvorfor depression, og først derefter begynde at kæmpe med det. Og johannesørten hjælper kun med at hæve tonen i kroppen og ikke mere.

Saw St. John's wort i tinktur og brygget en afkogning af urt St. John's wort. Der ses ikke nogen forbedring af behandlingen af ​​depression. I alvorlige tilfælde hjælper det ikke.

Hypericum er meget svagt, som et lægemiddel til depression, det er mere sandsynligt, at du midlertidigt vil forsikre dig om det. Det er nødvendigt at tage stærkere stoffer, antidepressiva, beroligende midler. I St. John's wort kan du drikke som te.

Jeg tror, ​​at johannesørten kun kan helbrede en mild form for depression, og hvis det er sværere, skal du bruge det med andre urter, og du har brug for en bedre sport om morgenen, det hjælper meget, især kører. Jeg flyver så.

1-2 teskefulde krydderurter og blomster bryg i 200 g kogende vand, lad i 10 minutter og tag 2 gange om dagen. Ved hver modtagelse skal du brygge friske råvarer. Tag mindst 3 uger. Men dette er kun effektivt i milde og moderate depressive tilstande.

Den nemmeste og mest effektive mulighed er at brygge te fra den tørrede urt af Hypericum. Den eneste, så vidt jeg ved, påvirker johannesør negativt mænds sundhed. Men en kvinde kan helt takle en depressiv tilstand med hendes hjælp.

Bemærk, at sammensætningen af ​​naturlige beroligende midler består af flere urtekomponenter, derfor er det kun for en effektiv behandling af depression, at johannesørten ikke er tilstrækkelig.

Drikkeinfusioner og decoctions af Hypericum har brug for meget, meget omhyggeligt. St. John's wort påvirker myokardiet, hjertemusklen og patienter med takykardi, angina og mange hjertesygdomme negativt, og det er stærkt afskrækket at drikke Johannesjurt.

Det er usandsynligt, at St. John's wort vil klare depression, men som en hjælpende beroligende, passer den. Brygget som te og forbrugt før sengetid.

Dette er fuldstændig tull. Depression er et psykologisk problem. Og jeg synes, det ville være forkert at give medicin til det. Dem, der lider af det, bør hjælpe sig selv, genoverveje mange ting og analysere grunden til deres problemer.

Jeg tror, ​​at mere selvhypnose behandler virkningen end johannesørten selv. Normal græs beroligende handling. Du kan købe i et apotek, bryg og drikke før sengetid.

St. John's wort er en kraftig beroligende, men det er desværre svært at kalde det et antidepressivt middel. Depression er en kompleks sygdom til denne behandling.
Men med mindre lidelser i NA vil denne plante blive en uundværlig hjælper. Gør bouillon, tag bade med en jæger, læg kvist i nærheden af ​​puden for at forbedre søvn. Dette normaliserer ikke kun roen, men stabiliserer også den generelle tilstand.

Ja, han hjælper ikke. Kun en person vil kunne sove bedre, men det infunderede græs lindrer ikke selv tanker om en masse sukker fra ubehagelige tanker.

Selv som min bedstemor plejede at sige, behandlede johannesurt tusindvis af sygdomme. Ja, det kan tages som te eller afkog, men ikke i store mængder og ikke ofte. For eksempel, afkog lidt Hypericum, lidt kamille og mynte. Hæld kogende vand og drik som te om natten. Jeg laver denne slags te ganske ofte. Livet er nervøst nu og så begynder det med depression og uden søvnige nætter. Denne te vil være beroligende og om morgenen bliver dine problemer ikke så forfærdelige. Derfor kan St. John's wort indtages af nervesystemet. Velsigne dig!

Ser hvordan deprimeret! Hvis sagen løber, vil du ikke komme forbi med en jæger. Du bør stadig tage et behandlingsforløb fra en neurolog. Jeg hørte, at johannesørten hjælper i denne tilstand. En afkogning af blade og græsplanter skal tages tre måneder og så to gange om året. Ud over St. John's wort kan urter hjælpe: citronmelisse, pebermynte, kinesisk citrongræs, motherwort, ginseng osv. Men! Jeg tror uden medicin, du ikke kan klare, fordi de er meget effektive.